Cégvezetés

Üzleti terv készítése

Video ajánlás

Laczkó Péter üzenete az “Emelkedj az átlagos cégek fölé” tréninggel kapcsolatosan

Laczkó Péter - A pénzügy farkastörvényei

Laczkó Péter: A pénz kemény vastörvényei

Laczkó Péter előadása Az Út a Boldogsághoz gálán

Laczkó Péter: Megoldásorientált kerekasztal beszélgetés

Kereső optimalizálás

Hogyan kerüljünk a legfontosabb keresőszavakra az első tíz találat közé?

A keresőkre való optimalizálás célja, hogy az általunk választott kulcsszavakra való keresésnél az elsők közötti helyezést érjünk el a honlapunkkal. Általános cél a Google-ban az első 10-be, azaz az első megjelenített oldalra kerülni. A keresőkre való optimalizálás a leghatékonyabb módszer arra, hogy megtalálják weboldalunkat. Tudni kell, hogy a keresők közvetlenül nem tudják mérni egy oldal látogatottságát. Ezért a legtöbb kereső rendezése a következőkön alapszik:

- Domain név
- A honlap tartalma
- A honlapra mutató linkek

Mire optimalizáljunk? Először, még a honlap tervezésekor meg kell határozni a kulcsszavakat, amik az ön vállalkozását jellemzik. Ezeket többször is használnia kell a főoldalon a szövegben: kb. 3-5%, kiemeléssel!

Amennyiben ha a menük és feliratok képfájlok, akkor adjon a képhez szöveges leírást - különben azokat nem tudják "elolvasni" a keresőprogramok, nem kerülnek be a rendezési szempontok közé.

A technikai trükkök közül néhány, amiket célszerű használni:
- keresőkbe való bejegyzés, - meta tagok kitöltése; - képleírók: a képekhez szöveges leírást lehet tenni - linkkatalógusokba regisztrálás (pl. http://linkek.virtuarium.hu), - online cikkek írása, megjelentetése.

Egy honlap optimalizálása általában több hónapos vesz igénybe, árban elérheti a százezres nagyságrendet, ami azonban sokszorosan megtérül.

Kereső optimalizálás már 33.000 Ft-tól!
Rendelje meg most!
SOK???
Akkor rendelje meg a 400 ingyenes linkkatalógust tartalmazó adatbázisunkat + regisztrálási tanácsokat, ötleteket tartalmazó csomagunkat, most mindössze 8.000 Ft-ért!

Partnereink

Esküvői fotós, esküvői fotózás, fotókönyv, glamour fotó

Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás

reklámfilm készítés, reklám video készítés, video reklám készítés, reklámfilm gyártás, reklámfilm készítés Budapest